info@morfogenesis.eu

Ατομικές Συνεδρίες Συμβουλευτικής

  • Home
  • Ατομικές Συνεδρίες Συμβουλευτικής

Ατομικές Συνεδρίες Συμβουλευτικής

Οι ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής πραγματοποιούνται τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά.

Κάθε άνθρωπος είναι ένα σύστημα

Ο άνθρωπος ως βιοψυχοκοινωνικό ον αποτελεί και ο ίδιος ένα σύστημα, που σημαίνει ότι είναι ταυτόχρονα βιολογικό, ψυχολογικό και κοινωνικό ον. Υπό αυτή την έννοια, το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται, τα ερεθίσματα που δέχεται και η συμπεριφορά του τον επηρεάζουν και στις τρεις (3) αυτές διαστάσεις καθώς και αντίστροφα.

Η Morfogenesis είναι δίπλα σε κάθε εργαζόμενο

Κάθε εργαζόμενος είναι ξεχωριστός. Μέσα στην καθημερινότητά του αναγκάζεται να ακροβατεί ισορροπώντας σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική ζωή. Έτσι εμείς και οι συνεργάτες μας διεξάγουμε πέντε (5), δέκα (10) ή και περισσότερες ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής στα στελέχη ή στους εργαζόμενους που θα ήθελαν στο πλάι τους κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας για να τους φωτίσει αθέατα μονοπάτια και πλευρές του εαυτού τους και να τους διευκολύνει να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν.

Οι συνεδρίες συμβουλευτικής βοηθούν τον εργαζόμενο να κατανοήσει καλύτερα τον εαυτό του και τον τρόπο που λειτουργεί. Διεξάγονται συνήθως σε εβδομαδιαία βάση και η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 50 λεπτά.